Hitta en bra auktion

October 11, 2011

Nu är det så att jag sitter här igen och får göra jobb som inte riktigt är mitt men ibland får man göra sånt när de som ska göra det man ska göra inte gör det. Ni förstår hur det kan vara, men nu är det så att jag träffa lisa på lunchen och hon snacka om att hon har fått sig ett nytt intresse och det är auktion på nätet och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det men det kan kanske vara värt att testa det eller vad tror ni? Har ni några större erfarenheter av allt som händer på nätet? Jag tror man snart kommer kunna göra allt och då menar jag verkligen allt på nätet, eller vad tror ni? Tror ni inte att vi kommer vara där snart? Men nu är det ju så att det här med auktioner kan vara riktigt spännande och jag har en hel del erfarenheter av auktioner men då har jag gått på dom på riktigt men aldrig över nätet.

Leave a Reply