Jag inte vill se mer reklam

January 22, 2012

Nu är det så att jag inte vill se mer reklam och jag kommer inte att titta mer på tv överhuvudtaget eftersom det är så mycket reklam hela tiden. Jag har dessutom släng att prylar med presentreklam som jag har haft och det kändes väldigt bra måste jag säga. Men nu är de ju så att det är svårt att gå utanför dörren utan att bli matad med en massa reklam hela tiden så idag kommer jag bara att stanna inne och kolla på en film som jag har hyrt. Men jag kom och tänka på att det säkert är en massa smygreklam i alla filmer och det känns lite jobbigt men det är ju bättre än att filmen blir avbruten en gång per kvart bara för att man ska få se en massa reklam film istället. Jag får väl spola förbi de partier av filmen som visar någon typ av reklam.

Leave a Reply