Annonser

February 27, 2012

Nu vet jag inte om det är så att jag har hittat en bra sida på internet som jag kan använda mig av för att hitta saker som jag vill köpa. Det är så att jag var inne på allannonser och jag måste säga att jag tycker att den sidan är riktigt bra. Det är ju så att man kan hitta allt möjligt där och det är väl därför dom har valt de namnet för sidan. Annars hade de nog valt ett annat namn för sidan. Det är roligt att se vad folk faktiskt säljer för saker. Det finns så mycket saker som folk säljer nu förtiden och man kan inte tänka sig varför folk säljer vissa saker och de är ju oftast de sakerna som man själv vill ha. Och jag kan erkänna att jag har tack vare den sidan köpte lite mer saker än jag kanske behöver för stunden men det är ju så lätt och roligt att köpa saker eller hur?

Leave a Reply