Ett oroväckande avslöjande

May 10, 2012

Det har nyligen kommit till min kännedom att det inte finns en endast hjärtstartare på mitt jobb, ett faktum som på alla sätt är rent skandalöst enligt mitt sätt att se på saken. Jag tycker faktiskt att det är direkt oacceptabelt och att detta måste åtgärdas nu på en gång innan det är försent. Jag vågar helt enkelt inte tänka på konsekvenserna ifall vi struntar i det här, det skulle mycket väl kunna sluta väldigt illa. Jag menar tänk om någon nu drabbas av faktiskt hjärtstillestånd på kontoret, det skulle kunna sluta alldeles utomordentligt illa och kommer med all sannolikhet att göra det ifall vi inte fixar till problemet mycket snart. Det borde dessutom inte kosta alltför mycket att köpa in en sådan här maskin. På sikt tror jag att det mycket väl skulle kunna spara pengar också. Det finns säkert något fiffigt avdrag man kan göra för säkerhetsutrustning av den här typen.

Leave a Reply